Skupina Peter Bič Project predstavuje novinku Maky

20.02.2023 Bratislava

Bratislava 20. februára (TASR) - Skupina Peter Bič Project predstavuje novinku Maky. Hudbu zložil Peter Bič, text napísal Michal Mifkovič. Pieseň je malým darčekom pre fanúšikov a prvou pre pripravovaný album, ktorý chce skupina vydať na jeseň. Pod režijnou taktovkou Jara Jarisa Vaľka už vznikol aj videoklip. TASR o tom informoval PR manažér Tomáš Karpel.

Skupina Peter Bič Project o pár týždňov vyráža na svoje koncertné turné s názvom Peter a Viktória. "Turné sa síce volá Peter a Viktória, ale budeme v kompletnom zložení ako celá kapela, takže to rozhodne nebude iba koncert vo dvojici. Poctivo cvičíme, pripravujeme program a robíme všetko pre to, aby sme boli v perfektnej forme. Minulý rok sme hrali naozaj veľa koncertov, ale naše turné bude odlišné od toho, čo mohli ľudia vidieť minulý rok na našich vystúpeniach," hovorí Peter Bič.

Turné kapela začína 14. marca v Prešove, ďalšími zastávkami budú Humenné (15. 3.), Prievidza (20. 3.), Zvolen (21. 3.), Martin (22. 3.), Bratislava (28. 3.), Dolný Kubín (29. 3.), Žilina (30. 3.), Košice (31. 3.).
 

Vyberte región

mark